top of page

FOTOREPORTAGES

Waardevolle herinneringen tastbaar maken doe ik met liefde. Als fotograaf vind ik het belangrijk om fexibel en persoonlijk te zijn.

 

Jij creëert het moment en ik zal het moment bevriezen, zodat jij altijd terug kan gaan naar dat waardevolle moment!

 

Tijdens de fotoreportage zullen we in alle rust de foto’s maken.

Ik hoor graag jouw verhaal en wensen. Ik sta open voor alle ideeën, niks moet en alles mag. Ik vind het belangrijk dat jij de foto's krijgt die jij graag wilt. 

 

De reportages kunnen in een natuurlijke omgeving plaats vinden of in een stedelijke omgeving.  De combinatie van een wandeling door de prachtige natuur of stad en het fotograferen van jouw trouwe viervoeter geven mij het beste gevoel wat er is! 

 

Heb je een speciale of specifieke locatie in jouw gedachten? Laat het mij weten en dan kijken wij samen of wij dit mogelijk kunnen maken!

 

Het is jouw dag en jij mag jouw voorkeur uitspreken!

"Ontzettend leuke fotoshoot gehad met Lei. Ze heeft erg veel geduld gehad met Jackie die eigenlijk helemaal geen zin had om op de foto te gaan. Nadat ze aan elkaar gewend waren hebben we een super leuke ochtend gehad met fantastische foto's als resultaat.

 

Lei is professioneel en ik zou der zeker aanraden!"

Leonie

MIJN WERKWIJZE

Boek jouw fotoreportage door mij een bericht te sturen via het contacformulier of 

e-mail. Ik hoor graag jouw verhaal en wensen. Ik sta open voor alle ideeën! Wij zullen vooraf al jouw ideeën en wensen bespreken, waarbij ik graag met je mee denk over mogelijkheden & locaties. Ik kan naar jou toe komen of wij kiezen een mooi gebied in de buurt. Het kan allemaal!

 

Wanneer er een datum is gekozen voor de fotoreportage staat de fotoreportage geboekt en ontvang jij een bevestigingsmail.

AANBOD

Inclusief:

- Een gezellige & fijne ervaring.
- Mijn tijd, talent en expertise als hondenfotograaf.

Geschikt voor één hond van dezelfde eigenaar.

Tijdsduur is onbeperkt.

 

Persoonlijke galerij, binnen zeven werkdagen na de reportage, om jouw favorieten te kiezen, inclusief voorbeeld.


Vijf digitale bewerkte fotobestanden naar keuze op hoge resolutie om af te drukken en fotobestanden die speciaal gemaakt zijn om te delen op sociale media.

Alle gekozen fotobestanden afgedrukt op professioneel fotopapier (10x15)

Freezing Time
€119,-

Ageing
€309,-

Geschikt voor één hond van dezelfde eigenaar

Tijdsduur is onbeperkt.

Elke zes maanden één shoot tot dat jouw pup twee jaar is. Dit is mogelijk vanaf het moment dat de pup tien weken oud is.

 

Persoonlijke galerij, binnen zeven werkdagen na de reportage, om jouw favorieten te kiezen, inclusief voorbeeld.

Vijf digitale bewerkte fotobestanden naar keuze op hoge resolutie om af te drukken en fotobestanden die speciaal gemaakt zijn om te delen op sociale media, per fotoreportage.

 

Alle gekozen fotobestanden afgedrukt op professioneel fotopapier (10x15)


Vier fotoreportages en 20 foto's in totaal.

Geschikt voor één nest puppy's.

Tijdsduur is onbeperkt.

 

Persoonlijke galerij, binnen zeven werkdagen na de reportage, om jouw favorieten te kiezen, inclusief voorbeeld.

Twee individuele portretfoto's per puppy.

Één nestportret, indien gewenst met één of beide ouders kan worden bijbesteld.

Alle gekozen fotobestanden afgedrukt op professioneel fotopapier (10x15)

Bekijk hier de uitgebreide tarieven.

Family
Van af €179,-

YL_L0607 webformaat.jpg

Old but Gold
€229,-

Het laten gaan van onze dieren is een keuze van verdriet, loslaten en liefde.

Dieren worden ouder, wat positief is, maar het zet ons ook aan het denken en om te zorg voor een fijne blijvende herinnering heb ik speciaal dit pakket ontworpen. De senioren verdienen hun plek in de spotlights.

 

Old but Gold is speciaal voor senioren of honden die terminaal ziek zijn verklaard door de dierenarts. Het fotograferen van een afscheid zal met veel rust en respect worden gedaan.

Voor deze reportages maak ik altijd tijd vrij in mijn agenda! Helaas is het niet altijd te plannen wanneer we afscheid moeten nemen van onze dierbaren. Voor last-minute aanvragen kun je het beste bellen.

Voel je vrij om een aantal keer achter elkaar te bellen en een bericht via Whatsapp te sturen om spoed onder de aandacht te brengen!

Geschikt voor één hond van dezelfde eigenaar.

Tijdsduur is onbeperkt.

 

Circa twaalf digitale bewerkte fotobestanden op hoge resolutie om af te drukken en fotobestanden die speciaal gemaakt zijn om te delen op sociale media. Je hebt dus geen keuze stress!

Alle gekozen fotobestanden afgedrukt op professioneel fotopapier (10x15)

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw bedrijf goed naar voren komt en een business reportage is daarvoor superhandig. Met een business reportage kun je de unieke uitstraling van jouw onderneming vastleggen. Of je nu een hondentrainer bent, een dierenwinkel hebt of veearts bent, een business reportage helpt jou om op te vallen. Samen creëren wij de foto's die jouw onderneming op de kaart zetten en jouw ideale doelgroep aanspreken.

Voordat we beginnen met de reportage, zullen wij al jouw ideeën en wensen bespreken om ervoor te zorgen dat wij jouw visie zo goed mogelijk kunnen vertalen naar beeld. Er kunnen foto's van jou gemaakt worden in diverse outfits en posities, zodat je een breed scala aan foto's krijgt met veel variatie.

Tijdens deze reportage zal ik foto's maken van jou en jouw personeel terwijl jullie bezig zijn met de dagelijkse taken of juist interactie hebben met de dieren. En natuurlijk ook van je producten of diensten, zoals een hond met jouw hondenspeeltjes.

Je hebt de commerciële gebruiksrechten voor de fotobestanden, wat betekent dat je ze mag gebruiken voor commerciële doeleinden, zoals het plaatsen van de foto's op je website, inclusief naamsvermelding van de fotograaf. Als je ervoor kiest om de naam van de fotograaf niet te vermelden, dan betaal je een extra bedrag van €50,-.

Persoonlijke galerij, binnen zeven werkdagen na de reportage, om jouw favorieten te kiezen, inclusief voorbeeld

Je ontvangt de fotobestanden op hoge resolutie, zodat je ze kunt afdrukken en gebruiken waar jij maar wilt.

Op locatie naar keuze, ik ben actief in heel Nederland.

Tijdstuur is gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur.

Business
Van af €269,-

Bekijk de tarieven voor de extra mogelijkheden en reiskosten hier.

Voor speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het fotograferen van andere dieren, kun je contact opnemen. 

Alle bovenstaande tarieven zijn exclusief reiskosten.

nest groen webformaat.jpg
bottom of page