top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat als de weersomstandigheden niet positief zijn?

Doordat er altijd buiten gefotografeerd wordt spelen de weersomstandigheden een belangrijke rol. Wanneer het slecht weer of erg warm weer is kijken wij samen of wij de fotoshoot door laten gaan of niet. Wanneer het niet kan doorgaan, dan zullen wij een nieuwe datum plannen.

Is het een probleem dat mijn hond niet los kan?

Veiligheid gaat voor alles bij Yong Lei. Kan de hond niet los of niet samen met andere honden, dan is dat geen probleem! Ik heb een hondenshowlijn op zak. Of jij kan een dunne riem van huis meenemen als jij deze in bezit hebt. Als jij graag de halsband, riem of tuig in de foto's wilt hebben is dat ook geen probleem.

Waar vindt de fotoreportage plaats?

Ik fotografeer door heel Nederland, echter ken ik de plekken in de omgeving Alkmaar/Bergen/Hargen aan Zee het beste. Voor de beste resultaten zou het fijnst zijn als jij deze kant op kan komen. Mocht dat niet haalbaar zijn, dan kijken wij samen naar een andere locatie. Zo ben ik ook bekent met andere bossen door Nederland.

Hoe lang duurt een fotoreportage?

De duur van een fotoreportage is onbeperkt, gemiddeld één tot twee uur, maar ik kijk ook graag naar hoelang jouw hond het volhoudt!

Moet mijn hond commando's kennen?

Helemaal niet. Basis gehoorzaamheidstraining helpt in het algemeen om het scala aan foto's, die tijdens de reportage worden gemaakt, worden vergroot, maar het is geen vereiste! Yong Lei stemt al haar sessies af op de individuele behoeften van elke hond, dus als jouw huisdier nerveus of reactief is, laat het haar weten en zij zal ervoor zorgen dat jouw huisdier zich veilig en comfortabel voelt.

Bied je nog meer aan dan de pakketten die op de site staan?

Voel je vrij om voor speciale wensen contact met mij op te nemen! Mijn mailbox staat altijd open en samen kunnen wij tot een mooi idee komen.

Mag ik iemand meenemen?

Een extra handje is altijd welkom en handig tijdens de reportage. Ik raad aan om niet meer dan één persoon mee te nemen om de rust te behouden.

Hoe ga je te werk met publicaties en promoties?

Yong Lei is ambassadeur van DIGIFOTO PRO en zal voor onder andere artikelen gebruik maken van de foto's die tijdens een reportage zijn gemaakt. Voor dit doeleinde worden er nooit fotobestanden gebruikt waarop gezichten van personen te zien zijn. Daarnaast zullen gemaakte fotobestanden gebruikt worden voor zakelijke, fotowedstrijden en commerciële doeleinde, zoals portfolio, sociale media, eigen gebruik, drukwerk en andere. Wil je dit liever niet? Geef dit dan duidelijk aan tijdens het boeken van een fotoreportage.

Hoe ver van te voren kan ik het beste boeken?

Doordat ik nog een fulltime student ben raad ik je aan om ongeveer één maand van te voren te boeken. Voor speciale aanvragen zoals een nest shoot is dit ook belangrijk. Wanneer jij op korte termijn afscheid moet nemen kun je altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Vermeld voor deze aanvraag goed dat het om een afscheid gaat.

Waar betaal ik voor?

Er is in het algemeen een misvatting over prijzen als het gaat om professionele fotografie - was het maar zo simpel als het indrukken van een knop! Het is niet alleen de 'foto' die je koopt, maar ook de expertise, professionele apparatuur en tijd van de kunstenaar die de fotobestanden maakt.

bottom of page