top of page

FOTOPROJECT "KINTSUGI"

Honden met een beperking/afwijking

Sinds begin 2022 ben ik bezig met een project over honden met een beperking of afwijking. Naar mijn idee laten honden met een rugzak zien dat het leven nog leuker en mooier kan zijn. In het algemeen hoor ik dat mensen deze honden zielig of niet perfect zijn. De hond van mijn beste vriendin heeft een beperking en ik heb een enorme zwak voor haar.

Om deze rede ben ik begonnen met mijn project. Mijn doel met dit project is om deze honden in het zonnetje te zetten en te laten zien dat ondanks dat zij iets hebben hun niet minder geliefd worden. Om mensen te laten zien dat zij meer zijn dan alleen die ene hond met een beperking.

Ik zoek meerdere honden met een beperking of afwijking. Ras, leeftijd, grootte en aftekening(en) maken allemaal niet uit! Toch probeer ik wel zo veel mogelijk diverse honden uit te lichten.

Heb jij een hond met een beperking of afwijking of ken jij iemand die een hond heeft met een beperking of afwijking? Voel je vrij om dan een stukje over jouw lieve hond en een foto te delen.

Je kunt dan mailen naar info@yonglei.nl.

Op dit moment heb ik voldoende poot- en oogamputaties.

Ik ben nog wel op zoek naar allerlei diverse andere afwijkingen. Voornamelijk honden die gebruikmaken van een hulpmiddel (denk aan rolstoelen, braces, schoenen, anti-stoot tuig voor blinde honden etc.).

bottom of page